«

»

Mar 30

Schab pieczony z jajkiem pani Moniki

Idealna propozycja na wielkanocny stół. Prosty w wykonaniu, bardzo efektowny i smaczny pieczony schab z jajkiem w środku. Zawsze prowokuje pytanie: „jak włożyliście tam to jajko?!”  Świetnie smakuje w towarzystwie chrzanu lub sosu chrzanowego. Oprócz tego, że pojawia się u nas w Wielkanoc, pieczemy go by pełnił rolę zdrowszego zastępstwa dla kupnej wędliny.Schab pieczony z jajkiem

Be Sociable, Share!

Komentarze

Komentarze

1 komentarz

  1. Dedicated servers

    Schab pieczony z musztard± i miodem z receptury inspirowanej przepisem Pani Neli Rubinstein to pyszna wariacja na temat tego miкsa.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć tych znaczników i atrybutów HTMLa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>