«

»

Kwi 15

Brokuł pod mozzarellą pani Kasi

Brokuł pod mozzarellą. Masło, brokuł podzielony na różyczki, całość przykryta tartą mozzarellą wymieszaną z kilkoma łyżkami śmietany, mleka, grysem słodkiej papryki i Ziołami Małgosi. Dusimy pod przykryciem, ale kiedy brokuł zmięknie, odkrywamy i podpiekamy do zrumienienia. Proste, smaczne, szybkie.

10857145_795861827129138_4187486182150917314_o

Be Sociable, Share!

Komentarze

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć tych znaczników i atrybutów HTMLa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>