«

»

Gru 09

Barszcz ukraiński na żeberkach pani Kasi

Sycąca i smaczna zupa z dużą ilością warzyw. Barszcz ukraiński na żeberkach. Zupa, którą oprócz tradycyjnych przypraw (ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny) warto uszlachetnić: płatkami pomidorów, pieprzem cytrynowym i majerankiem. Niby niewiele, ale proszę spróbować

10830543_750940268317160_4492835807213646073_o

Be Sociable, Share!

Komentarze

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć tych znaczników i atrybutów HTMLa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>